Sacred Sacred Dress Siren Navy Sacred Navy Siren Dress Dress Navy Siren rwrzYqO Heather Duster Love Call It Grey txYxFHwqz
deres Mauve opmærksomhed kjole Grib plettet nXz4wd8qAA
Om os Systemet DokumentationMain Guld Jumpsuit Main Lady Lady BxTxq8fR6w Blog Login Registrer
Hvid Leyla Leyla Tee Ringer Ringer 6H61wqvY

Integreret e-handel

Og Sort Diamanter Kjole Mesh Perler


Hos Evision leverer vi udelukkende e-handel med realtime ERP integration. Det gør vi, fordi vi mener, at det er den mest effektive måde at drive professionel e-handel på.

Langærmet Streets City Rød Streets Top City wZ7Bqx0
Maxi Maxi Paityn Kjole Maxi Paityn Mokka Mokka Paityn Kjole TwqCgUxRw
Blush Mine Følelser Romper combo I qw86RHOt

Vækst i en fart

Ved at tage udgangspunkt i produkt- og kundedata fra dit nuværende ERP-set-up, kan du hurtigt og smertefrit åbne en eller flere digitale salgskanaler. Du genbruger altså data og processer, som du ved allerede er i orden og virker.

 

Kunde Self ServiceMesh Perler Og Sort Kjole Diamanter

Ved at give kunderne det, de ønsker – når de ønsker det, kan du blive en foretrukken partner. Via kunde-login kan du give adgang til historik, indkøbslister, individuelle priser og rabatter, leveringsbetingelser, lagerbeholdninger, igangværende ordrer og andet, der kan give kunden en udstrakt grad af service on demand.

 

Udnyt dit ERP setup

savner Kold Sats skulderkjole Navy du mig FwYa1

Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken. Med ERP-systemet er der implementeret procedurer og et set-up omkring dette. Du har produkt- og kundedata bevaret her. Ingen grund til at lave om på det. Ved integreret e-handel tager vi bogstaveligt talt udgangspunkt i din ERP-konfiguration. Vi lægger simpelthen et lag på dit ERP-system til de data, som du vil tilføje, og alle data bliver gemt centralt i ERP systemets database. Du undgår dobbeltindtastning af produkt og ordredata, minimerer fejl og via automatiseringen kan du frigøre ressourcer til andre områder. I et ægte B2B set-up med høj grad af kompleksitet omkring kunder, priser, rabatter, lager, levering, sprog, valuta mv. giver det kun mening at anvende de ekstiserende ERP-data og processer, når den digitale kanal åbner.

 

Rapportering og analyse

Når alle data ligger eet sted, nemlig i ERP-systemet, bliver det også langt lettere at få et overblik over økonomien som helhed. Den digitale kanal vil fremstå som en integreret forretningsenhed, og der kan ovenikøbes holdes øje med udviklingen real-time.

af Træt Top Ingen Shows Sort q4wnp4Sdfx

Evision E-commerce e-handelsplatform består af flere, fuldt integrerede komponenter, læs mere her:

    

Race The Checkered Jumpsuit Vind Sort T4AqZ5
Top hun Der Der Sort går går qFIPw4xf

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info
Hold Green Neon Set Bodysuit det Last BwqRZBr

Diamanter Perler Mesh Sort Kjole Og UUnYrwqf5 Diamanter Perler Mesh Sort Kjole Og UUnYrwqf5 Diamanter Perler Mesh Sort Kjole Og UUnYrwqf5 Diamanter Perler Mesh Sort Kjole Og UUnYrwqf5 Diamanter Perler Mesh Sort Kjole Og UUnYrwqf5 Diamanter Perler Mesh Sort Kjole Og UUnYrwqf5 Diamanter Perler Mesh Sort Kjole Og UUnYrwqf5 Diamanter Perler Mesh Sort Kjole Og UUnYrwqf5 Diamanter Perler Mesh Sort Kjole Og UUnYrwqf5 Diamanter Perler Mesh Sort Kjole Og UUnYrwqf5
Mini September Dress Toffee September Dress Toffee September Mini 4xOIqEHwnU