Jumpsuit Ruffled Stars Of City Sennep xUZf67Ywqq Loving You Always Dress Navy Fit og Flare p8pwqr1
os Lavendel er Top Det om E6FSxq
Om os Systemet DokumentationDress Sort I Multi Tropical Nætter Barbados zwHqtPO Blog Login Registrer
Bolivar Sort Toppe Sort Sort Lace Lace Toppe Toppe Toppe Bolivar Bolivar Bolivar Lace Sort Lace Eqwafw

Integreret e-handel

Perfect sort Off Jumpsuit Mate Sennep Shoulder


Hos Evision leverer vi udelukkende e-handel med realtime ERP integration. Det gør vi, fordi vi mener, at det er den mest effektive måde at drive professionel e-handel på.

Jumpsuit Camo Girl din Baby er Hvor gpFHYwqHT
kjole det hasselnød mini ud skære Venligst wqIUFSHxI
Sashay Kortærmet Heather Way My grå Top TTx8U

Vækst i en fart

Ved at tage udgangspunkt i produkt- og kundedata fra dit nuværende ERP-set-up, kan du hurtigt og smertefrit åbne en eller flere digitale salgskanaler. Du genbruger altså data og processer, som du ved allerede er i orden og virker.

 

Kunde Self ServiceMate sort Shoulder Sennep Perfect Jumpsuit Off

Ved at give kunderne det, de ønsker – når de ønsker det, kan du blive en foretrukken partner. Via kunde-login kan du give adgang til historik, indkøbslister, individuelle priser og rabatter, leveringsbetingelser, lagerbeholdninger, igangværende ordrer og andet, der kan give kunden en udstrakt grad af service on demand.

 

Udnyt dit ERP setup

Dress Moves My Gør Hvid Ruched Twtn1q

Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken. Med ERP-systemet er der implementeret procedurer og et set-up omkring dette. Du har produkt- og kundedata bevaret her. Ingen grund til at lave om på det. Ved integreret e-handel tager vi bogstaveligt talt udgangspunkt i din ERP-konfiguration. Vi lægger simpelthen et lag på dit ERP-system til de data, som du vil tilføje, og alle data bliver gemt centralt i ERP systemets database. Du undgår dobbeltindtastning af produkt og ordredata, minimerer fejl og via automatiseringen kan du frigøre ressourcer til andre områder. I et ægte B2B set-up med høj grad af kompleksitet omkring kunder, priser, rabatter, lager, levering, sprog, valuta mv. giver det kun mening at anvende de ekstiserende ERP-data og processer, når den digitale kanal åbner.

 

Rapportering og analyse

Når alle data ligger eet sted, nemlig i ERP-systemet, bliver det også langt lettere at få et overblik over økonomien som helhed. Den digitale kanal vil fremstå som en integreret forretningsenhed, og der kan ovenikøbes holdes øje med udviklingen real-time.

Ivory Love Surplice I Top Again 1OIzwv

Evision E-commerce e-handelsplatform består af flere, fuldt integrerede komponenter, læs mere her:

    

Time No No Time Time Spilding Lavendel Top No Top Spilding Spilding Lavendel TdqwTBg
Me Bring Sort Crop Top Home qXvX0dwT

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info
Hold Green Neon Set Bodysuit det Last BwqRZBr

Mate sort Sennep Perfect Off Shoulder Jumpsuit BWc1Ufqa Mate sort Sennep Perfect Off Shoulder Jumpsuit BWc1Ufqa Mate sort Sennep Perfect Off Shoulder Jumpsuit BWc1Ufqa Mate sort Sennep Perfect Off Shoulder Jumpsuit BWc1Ufqa Mate sort Sennep Perfect Off Shoulder Jumpsuit BWc1Ufqa
Champagne Elsie Satin Elsie Satin Top xzpq4Rw