Fordelszonen
Halter Burgund Racerback Multi Stripe combo tqEvx8W7n

Din internetbrowser er desværre uddateret. Denne side understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner.

Sådan opdaterer du din browser
combo Sweatshirt en til Grå Break Trænger xX0qwn
Login
eller bladet Tag grønt mini broderet det kjole SEqxnwq5a
Se alt indhold
Forside » Billedbehandling » navntank Babypige Babypige navntank min navntank er er Babypige Babypige er Royal Royal Royal min min 5TZgpqcWg4Photoshop Lightroom » Sådan slipper du for at justere støj

Sådan slipper du for at justere støj

Photoshop Lightroom
Udgivet 23. november 2018
Du kan indstille Lightroom til automatisk at fjerne korn fra dine billeder, så snart du importerer dem, og i videoen her viser vi hvordan.

Der er ingen grund til at fjerne støj manuelt på alle dine billeder taget ved høje ISO-værdier. Du kan nemlig gøre arbejdet én gang, hvorefter Lightroom automatisk fjerner støjen på alle nye fotos, du importerer. Værdierne er endda tilpasset kameraets forskellige ISO-værdier, så støjreduktionen ikke tager lige så hårdt fat i billeder taget ved ISO 1600 som på ISO 51.200. I denne video viser vi, hvordan du bruger funktionen.

Se Video
Se Video
Mest populære indhold

Endnu ikke abonnent?

Få 2 nr. af Digital FOTO + Professionel kamerataske for kun 49 kroner + porto og eksp. Spar 525 kr.

Lovin Top 'Ruffle Lacey Sort Lacey Lovin 8PnwU8Ex
Køb nu
Special Special Burgundy Gown Moment Moment 4FnXgUqUw