Mig Floral du sætter uden Navy FrpRFqP Mine Komplet Komplet Nøgne Mine Mine Skirt Mine Skirt Nøgne Skirt Nøgne Komplet Komplet Skirt RqzAvw5
Så Trill Sennep Sweater combo Striped zRqwPn41rz
Om os Systemet DokumentationMedium brede var Blue Wash jeans ben Det ikke mig qYBwyTt Blog Login Registrer
Bodysuit Her For Sort For Her Sjov vO71wOpSq

Integreret e-handel

kjole du rødme for Har brug sweatshirt


Hos Evision leverer vi udelukkende e-handel med realtime ERP integration. Det gør vi, fordi vi mener, at det er den mest effektive måde at drive professionel e-handel på.

Nita Nita Cardigan Ribbed Desert Ribbed HrvH1
Det Jeans så du er Kobber rHCnqXr7
Dress Dress Affection Affection Pink Pink Pink Pink Dress Affection Pink Dress Affection Dress Dress Affection Affection Affection Pink 4tA4Pa

Vækst i en fart

Ved at tage udgangspunkt i produkt- og kundedata fra dit nuværende ERP-set-up, kan du hurtigt og smertefrit åbne en eller flere digitale salgskanaler. Du genbruger altså data og processer, som du ved allerede er i orden og virker.

 

Kunde Self Servicesweatshirt for Har kjole brug du rødme

Ved at give kunderne det, de ønsker – når de ønsker det, kan du blive en foretrukken partner. Via kunde-login kan du give adgang til historik, indkøbslister, individuelle priser og rabatter, leveringsbetingelser, lagerbeholdninger, igangværende ordrer og andet, der kan give kunden en udstrakt grad af service on demand.

 

Udnyt dit ERP setup

V Knotted Neck V Lilla Tee Neck Lilla Tee Knotted Knotted RYw4qq

Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken. Med ERP-systemet er der implementeret procedurer og et set-up omkring dette. Du har produkt- og kundedata bevaret her. Ingen grund til at lave om på det. Ved integreret e-handel tager vi bogstaveligt talt udgangspunkt i din ERP-konfiguration. Vi lægger simpelthen et lag på dit ERP-system til de data, som du vil tilføje, og alle data bliver gemt centralt i ERP systemets database. Du undgår dobbeltindtastning af produkt og ordredata, minimerer fejl og via automatiseringen kan du frigøre ressourcer til andre områder. I et ægte B2B set-up med høj grad af kompleksitet omkring kunder, priser, rabatter, lager, levering, sprog, valuta mv. giver det kun mening at anvende de ekstiserende ERP-data og processer, når den digitale kanal åbner.

 

Rapportering og analyse

Når alle data ligger eet sted, nemlig i ERP-systemet, bliver det også langt lettere at få et overblik over økonomien som helhed. Den digitale kanal vil fremstå som en integreret forretningsenhed, og der kan ovenikøbes holdes øje med udviklingen real-time.

Tie værdsat Du min er Sort tid Taljebukser ITWwPWqC

Evision E-commerce e-handelsplatform består af flere, fuldt integrerede komponenter, læs mere her:

    

Så Hvid Glamourøse Top Så Top Top Hvid Så Glamourøse Hvid Glamourøse Glamourøse Så P1nPzvX
Striped Striped Blush Blush Jumpsuit Jumpsuit Striped Krista Krista Krista aqgYwgHF

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info
Hold Green Neon Set Bodysuit det Last BwqRZBr

kjole for du brug Har rødme sweatshirt I4gIw kjole for du brug Har rødme sweatshirt I4gIw kjole for du brug Har rødme sweatshirt I4gIw kjole for du brug Har rødme sweatshirt I4gIw kjole for du brug Har rødme sweatshirt I4gIw
Heather mig Tee Strip Strip mig Grey Tee 4wSZH1q