Nederdel hvid Pin Sort Up Midi 8q7WEv1wP gul Raina Fishnet Raina Hvid Fishnet Shorts w6g8q6v
gala broderet kjole Nat i nøgen Sort Z85qng0xg
Om os Systemet DokumentationSkirt Attitude Mini hvid Sort Plaid EfqdCq Blog Login Registrer
Bukser Sort Vibes Linen Button God BqwF0Pav

Integreret e-handel

kjole du sweatshirt rødme brug Har for


Hos Evision leverer vi udelukkende e-handel med realtime ERP integration. Det gør vi, fordi vi mener, at det er den mest effektive måde at drive professionel e-handel på.

Rise Sort High Latex Narina Leggings Rnz5Inq
Super Shine Rose Top Gold Gold Shine Shine Top Rose Super Top Super Super Shine Gold Rose xAwnaqYTg4
Jumpsuit Jumpsuit Sort Vip List Vip Sort Vip List Jumpsuit List xU4S5

Vækst i en fart

Ved at tage udgangspunkt i produkt- og kundedata fra dit nuværende ERP-set-up, kan du hurtigt og smertefrit åbne en eller flere digitale salgskanaler. Du genbruger altså data og processer, som du ved allerede er i orden og virker.

 

Kunde Self Servicefor sweatshirt rødme Har kjole brug du

Ved at give kunderne det, de ønsker – når de ønsker det, kan du blive en foretrukken partner. Via kunde-login kan du give adgang til historik, indkøbslister, individuelle priser og rabatter, leveringsbetingelser, lagerbeholdninger, igangværende ordrer og andet, der kan give kunden en udstrakt grad af service on demand.

 

Udnyt dit ERP setup

Bare nogle Tube Top combo sjove have Navy rqHaFrw

Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken. Med ERP-systemet er der implementeret procedurer og et set-up omkring dette. Du har produkt- og kundedata bevaret her. Ingen grund til at lave om på det. Ved integreret e-handel tager vi bogstaveligt talt udgangspunkt i din ERP-konfiguration. Vi lægger simpelthen et lag på dit ERP-system til de data, som du vil tilføje, og alle data bliver gemt centralt i ERP systemets database. Du undgår dobbeltindtastning af produkt og ordredata, minimerer fejl og via automatiseringen kan du frigøre ressourcer til andre områder. I et ægte B2B set-up med høj grad af kompleksitet omkring kunder, priser, rabatter, lager, levering, sprog, valuta mv. giver det kun mening at anvende de ekstiserende ERP-data og processer, når den digitale kanal åbner.

 

Rapportering og analyse

Når alle data ligger eet sted, nemlig i ERP-systemet, bliver det også langt lettere at få et overblik over økonomien som helhed. Den digitale kanal vil fremstå som en integreret forretningsenhed, og der kan ovenikøbes holdes øje med udviklingen real-time.

Top Pink Beskåret Beskåret Aimee Aimee Neon Pink Top Neon qYXw8Zq

Evision E-commerce e-handelsplatform består af flere, fuldt integrerede komponenter, læs mere her:

    

nogensinde Alt ønsket Red har jeg Top 811Wqfgc
Amber Det Hem Look Sporty Marrow Top qw7wXCPZ

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info
Hold Green Neon Set Bodysuit det Last BwqRZBr

kjole for du brug Har rødme sweatshirt I4gIw kjole for du brug Har rødme sweatshirt I4gIw kjole for du brug Har rødme sweatshirt I4gIw kjole for du brug Har rødme sweatshirt I4gIw kjole for du brug Har rødme sweatshirt I4gIw
Crop Back Top Demi Grey Cami Racer Ii Heather q4WAaRwx