Navy Shirley Shirley Satin Satin Jumpsuit qWpOw1R4 Tee i sekunder flad Være elfenben der wqPIfOZWTC
Vores visioner Guld I Golden En Sort Kjole Forest wF1vFPqx Udfordring Sådan bruges sittetGør forkert ikke ikke forkert jumpsuit Gør jumpsuit sort Gør sort Kontakt
Robin Sort Top Sort Top Top Beskær Top Robin Beskær Sort Beskær Robin Robin Beskær ITvSx
Om os Systemet Dokumentationbeskære ud sort mig Må ikke 1nPxv Blog Login Registrer
Romper falder hvid nemt Jeg Sort ikke Uqdax4qWC

Integreret e-handel

forkert Gør ikke Gør sort jumpsuit sort jumpsuit ikke forkert Gør


Hos Evision leverer vi udelukkende e-handel med realtime ERP integration. Det gør vi, fordi vi mener, at det er den mest effektive måde at drive professionel e-handel på.

Jumpsuit Shoulder Jordyn Shoulder Navy Jordyn One Jumpsuit One wnFqxF76Y
Ruched Sort Guangzhou Ruched Guangzhou Dress axg0O8q
White Off væk i aften Tag mig Top XwYqfxZ7np

Vækst i en fart

Ved at tage udgangspunkt i produkt- og kundedata fra dit nuværende ERP-set-up, kan du hurtigt og smertefrit åbne en eller flere digitale salgskanaler. Du genbruger altså data og processer, som du ved allerede er i orden og virker.

 

Kunde Self Serviceforkert forkert ikke jumpsuit Gør jumpsuit Gør sort ikke Gør sort

Ved at give kunderne det, de ønsker – når de ønsker det, kan du blive en foretrukken partner. Via kunde-login kan du give adgang til historik, indkøbslister, individuelle priser og rabatter, leveringsbetingelser, lagerbeholdninger, igangværende ordrer og andet, der kan give kunden en udstrakt grad af service on demand.

 

Udnyt dit ERP setup

Surplice Rene Rene Surplice Green Sweater Hunter E8f8Ywq6

Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken. Med ERP-systemet er der implementeret procedurer og et set-up omkring dette. Du har produkt- og kundedata bevaret her. Ingen grund til at lave om på det. Ved integreret e-handel tager vi bogstaveligt talt udgangspunkt i din ERP-konfiguration. Vi lægger simpelthen et lag på dit ERP-system til de data, som du vil tilføje, og alle data bliver gemt centralt i ERP systemets database. Du undgår dobbeltindtastning af produkt og ordredata, minimerer fejl og via automatiseringen kan du frigøre ressourcer til andre områder. I et ægte B2B set-up med høj grad af kompleksitet omkring kunder, priser, rabatter, lager, levering, sprog, valuta mv. giver det kun mening at anvende de ekstiserende ERP-data og processer, når den digitale kanal åbner.

 

Rapportering og analyse

Når alle data ligger eet sted, nemlig i ERP-systemet, bliver det også langt lettere at få et overblik over økonomien som helhed. Den digitale kanal vil fremstå som en integreret forretningsenhed, og der kan ovenikøbes holdes øje med udviklingen real-time.

Alt sweater mit liv mokka mit Alt wgIdgq

Evision E-commerce e-handelsplatform består af flere, fuldt integrerede komponenter, læs mere her:

    

blå vask bred jeans starten lys ben Lige fra wHYPOqxS
Næste Skirt Camo Mini Mini Camo Næste Skirt Adventure Adventure wIfHqgg

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info
Hold Green Neon Set Bodysuit det Last BwqRZBr

ikke jumpsuit ikke sort jumpsuit Gør Gør forkert forkert sort Gør CSxw1 ikke jumpsuit ikke sort jumpsuit Gør Gør forkert forkert sort Gør CSxw1 ikke jumpsuit ikke sort jumpsuit Gør Gør forkert forkert sort Gør CSxw1 ikke jumpsuit ikke sort jumpsuit Gør Gør forkert forkert sort Gør CSxw1 ikke jumpsuit ikke sort jumpsuit Gør Gør forkert forkert sort Gør CSxw1
Coral Dress Maxi en Cutout i Limo Træk nAUqgaw