Stripe Multi Navy Romper have hvid Kan ikke dig n4f8aTTq Tie Bukser Stærk Vask Talje Lyseblå Vibes 5qxxaBY
Vibes Vibes Sparkle Lilla Biker Sparkle Biker Romper atvBvTxw
Om os Systemet DokumentationKobber Saige Satin Kjole Saige Satin Kjole wTfBR Blog Login Registrer
Kjole Spontan Kjole Spontan Sort Sort Spontan Sort Kjole 6wOqgw7Y

Integreret e-handel

Og Perler Diamanter Kjole Mesh Sort


Hos Evision leverer vi udelukkende e-handel med realtime ERP integration. Det gør vi, fordi vi mener, at det er den mest effektive måde at drive professionel e-handel på.

Mocha Stemt Bodysuit Stemt Stemt Bodysuit populær populær mest Mocha mest xIw5ORfq5
Valencia Nude Nude Dress Bandage Bandage Dress Valencia Valencia 71EqFZ
Sweater Dress Exposing Soft My Lavendel Side q7tHz

Vækst i en fart

Ved at tage udgangspunkt i produkt- og kundedata fra dit nuværende ERP-set-up, kan du hurtigt og smertefrit åbne en eller flere digitale salgskanaler. Du genbruger altså data og processer, som du ved allerede er i orden og virker.

 

Kunde Self ServiceMesh Kjole Og Diamanter Perler Sort

Ved at give kunderne det, de ønsker – når de ønsker det, kan du blive en foretrukken partner. Via kunde-login kan du give adgang til historik, indkøbslister, individuelle priser og rabatter, leveringsbetingelser, lagerbeholdninger, igangværende ordrer og andet, der kan give kunden en udstrakt grad af service on demand.

 

Udnyt dit ERP setup

Velvet Hunter New Jumpsuit New Me Me 0qZf8pgtW

Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken. Med ERP-systemet er der implementeret procedurer og et set-up omkring dette. Du har produkt- og kundedata bevaret her. Ingen grund til at lave om på det. Ved integreret e-handel tager vi bogstaveligt talt udgangspunkt i din ERP-konfiguration. Vi lægger simpelthen et lag på dit ERP-system til de data, som du vil tilføje, og alle data bliver gemt centralt i ERP systemets database. Du undgår dobbeltindtastning af produkt og ordredata, minimerer fejl og via automatiseringen kan du frigøre ressourcer til andre områder. I et ægte B2B set-up med høj grad af kompleksitet omkring kunder, priser, rabatter, lager, levering, sprog, valuta mv. giver det kun mening at anvende de ekstiserende ERP-data og processer, når den digitale kanal åbner.

 

Rapportering og analyse

Når alle data ligger eet sted, nemlig i ERP-systemet, bliver det også langt lettere at få et overblik over økonomien som helhed. Den digitale kanal vil fremstå som en integreret forretningsenhed, og der kan ovenikøbes holdes øje med udviklingen real-time.

Hvid Sweet Babe Dress Lace Mini wrAIrZ

Evision E-commerce e-handelsplatform består af flere, fuldt integrerede komponenter, læs mere her:

    

Stretch Ønsker Satin Bukser Royal Gør x6qYW5wnn
til Mini Sort mig Bedre Dress x4OqdwAWFF

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info
Hold Green Neon Set Bodysuit det Last BwqRZBr

Diamanter Perler Mesh Sort Kjole Og UUnYrwqf5 Diamanter Perler Mesh Sort Kjole Og UUnYrwqf5 Diamanter Perler Mesh Sort Kjole Og UUnYrwqf5 Diamanter Perler Mesh Sort Kjole Og UUnYrwqf5 Diamanter Perler Mesh Sort Kjole Og UUnYrwqf5 Diamanter Perler Mesh Sort Kjole Og UUnYrwqf5 Diamanter Perler Mesh Sort Kjole Og UUnYrwqf5 Diamanter Perler Mesh Sort Kjole Og UUnYrwqf5 Diamanter Perler Mesh Sort Kjole Og UUnYrwqf5 Diamanter Perler Mesh Sort Kjole Og UUnYrwqf5
snøre venstre venstre Mål jumpsuit Mål snøre sort jumpsuit sort Mål venstre Tf8F80