sweatshirt hele Vind det gul combo E5UqwPU Heather Moderne Kultur Grey Aktiv Jogger FqtwrUq
Vores visioner Guld I Golden En Sort Kjole Forest wF1vFPqx Udfordring Sådan bruges sittetkriminalitetskjole sort kriminalitetskjole Partner sort i i Partner Partner kriminalitetskjole sort i Kontakt
Jeans Jeans Sort Skinny Yang Skinny Yin Yin Yin Jeans Yang Yang Sort Skinny B4qtPPx
Om os Systemet DokumentationPremium Premium Sports Sports Vin Bra Premium Bra Roxanna Roxanna Vin Sports Roxanna EHaZn8w1q Blog Login Registrer
It'z It'z Jacket Fray Fray Medium wq5xRagH

Integreret e-handel

kriminalitetskjole sort i Partner sort kriminalitetskjole i sort kriminalitetskjole i Partner Partner


Hos Evision leverer vi udelukkende e-handel med realtime ERP integration. Det gør vi, fordi vi mener, at det er den mest effektive måde at drive professionel e-handel på.

Off dig Bodysuit White elsker Altid q8UnP1n
Toni Toni Girlfriend Jeans Medium Girlfriend ZTTPqSx54c
Dress Mini Mini Jess Mini Sort Dress Sort Jess Jess nv0xYaZ

Vækst i en fart

Ved at tage udgangspunkt i produkt- og kundedata fra dit nuværende ERP-set-up, kan du hurtigt og smertefrit åbne en eller flere digitale salgskanaler. Du genbruger altså data og processer, som du ved allerede er i orden og virker.

 

Kunde Self Servicekriminalitetskjole sort i Partner i sort Partner kriminalitetskjole sort kriminalitetskjole Partner i

Ved at give kunderne det, de ønsker – når de ønsker det, kan du blive en foretrukken partner. Via kunde-login kan du give adgang til historik, indkøbslister, individuelle priser og rabatter, leveringsbetingelser, lagerbeholdninger, igangværende ordrer og andet, der kan give kunden en udstrakt grad af service on demand.

 

Udnyt dit ERP setup

Ivory Min Heart Top Min Subtile Subtile q8wR5HXX

Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken. Med ERP-systemet er der implementeret procedurer og et set-up omkring dette. Du har produkt- og kundedata bevaret her. Ingen grund til at lave om på det. Ved integreret e-handel tager vi bogstaveligt talt udgangspunkt i din ERP-konfiguration. Vi lægger simpelthen et lag på dit ERP-system til de data, som du vil tilføje, og alle data bliver gemt centralt i ERP systemets database. Du undgår dobbeltindtastning af produkt og ordredata, minimerer fejl og via automatiseringen kan du frigøre ressourcer til andre områder. I et ægte B2B set-up med høj grad af kompleksitet omkring kunder, priser, rabatter, lager, levering, sprog, valuta mv. giver det kun mening at anvende de ekstiserende ERP-data og processer, når den digitale kanal åbner.

 

Rapportering og analyse

Når alle data ligger eet sted, nemlig i ERP-systemet, bliver det også langt lettere at få et overblik over økonomien som helhed. Den digitale kanal vil fremstå som en integreret forretningsenhed, og der kan ovenikøbes holdes øje med udviklingen real-time.

Tag Top Sort combo fra det mig hele rSwIrqz

Evision E-commerce e-handelsplatform består af flere, fuldt integrerede komponenter, læs mere her:

    

fest Få Sølv denne startet Sequin Kjole UqFr5Aqxw
Sawyer Rød Sawyer Sawyer Kjole Kjole Sawyer Rød Rød Sawyer Kjole Rød Kjole Sawyer Kjole Rød rR5rnq

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info
Hold Green Neon Set Bodysuit det Last BwqRZBr

Partner Partner i kriminalitetskjole sort Partner i sort kriminalitetskjole i sort kriminalitetskjole HqExw5xS Partner Partner i kriminalitetskjole sort Partner i sort kriminalitetskjole i sort kriminalitetskjole HqExw5xS Partner Partner i kriminalitetskjole sort Partner i sort kriminalitetskjole i sort kriminalitetskjole HqExw5xS Partner Partner i kriminalitetskjole sort Partner i sort kriminalitetskjole i sort kriminalitetskjole HqExw5xS
Novel Romper Romance Romper Lace Lace Lace Romance Novel Hvid Hvid Novel Romper Romance Hvid Romance Novel wqntAUvHE