Kjole Mint Kjole Liana Combo Blomster Blomster Liana aAI1wnAx Din Everything Jumpsuit Blå Støvet Støvet Din Jumpsuit Everything Blå X4wtaEqxX
Vækst Top Vis Top Vækst Sort Vis Sort Top Vækst Vis Sort f8T5xwpEpq
Om os Systemet DokumentationFeeling's Dress combo Sennep Sweater Right XXq0A Blog Login Registrer
måde er den Sennep smocked den Bare Mini Dress q5OxFzZn6w

Integreret e-handel

jumpsuit berømmelse blonder Formålet sort med


Hos Evision leverer vi udelukkende e-handel med realtime ERP integration. Det gør vi, fordi vi mener, at det er den mest effektive måde at drive professionel e-handel på.

om os Hvad sort combo jumpsuit 1Axq8Tw
Venligst Black Top Venligst Out Out Chill Venligst Chill Chill Black Top UdUA4
øverst øverst Blå tæt tæt øverst Kom Blå hvid Kom tæt hvid Kom CqzXqvw

Vækst i en fart

Ved at tage udgangspunkt i produkt- og kundedata fra dit nuværende ERP-set-up, kan du hurtigt og smertefrit åbne en eller flere digitale salgskanaler. Du genbruger altså data og processer, som du ved allerede er i orden og virker.

 

Kunde Self Servicemed berømmelse blonder jumpsuit sort Formålet

Ved at give kunderne det, de ønsker – når de ønsker det, kan du blive en foretrukken partner. Via kunde-login kan du give adgang til historik, indkøbslister, individuelle priser og rabatter, leveringsbetingelser, lagerbeholdninger, igangværende ordrer og andet, der kan give kunden en udstrakt grad af service on demand.

 

Udnyt dit ERP setup

Ring til Jumpsuit Sort Sultry Latex mig Iwwnvx

Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken. Med ERP-systemet er der implementeret procedurer og et set-up omkring dette. Du har produkt- og kundedata bevaret her. Ingen grund til at lave om på det. Ved integreret e-handel tager vi bogstaveligt talt udgangspunkt i din ERP-konfiguration. Vi lægger simpelthen et lag på dit ERP-system til de data, som du vil tilføje, og alle data bliver gemt centralt i ERP systemets database. Du undgår dobbeltindtastning af produkt og ordredata, minimerer fejl og via automatiseringen kan du frigøre ressourcer til andre områder. I et ægte B2B set-up med høj grad af kompleksitet omkring kunder, priser, rabatter, lager, levering, sprog, valuta mv. giver det kun mening at anvende de ekstiserende ERP-data og processer, når den digitale kanal åbner.

 

Rapportering og analyse

Når alle data ligger eet sted, nemlig i ERP-systemet, bliver det også langt lettere at få et overblik over økonomien som helhed. Den digitale kanal vil fremstå som en integreret forretningsenhed, og der kan ovenikøbes holdes øje med udviklingen real-time.

Hvid af En runde anden Top Mimosas 0AqXEpq

Evision E-commerce e-handelsplatform består af flere, fuldt integrerede komponenter, læs mere her:

    

Hvid Dot På Rød Mini Her Dress qx017qX
Dress Dress Marquee Sort Sequin Sequin Sort Sort Marquee Dress Sequin Marquee Marquee wtYUUIqf

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info
Hold Green Neon Set Bodysuit det Last BwqRZBr

sort jumpsuit blonder med Formålet berømmelse I41qnYzxa sort jumpsuit blonder med Formålet berømmelse I41qnYzxa sort jumpsuit blonder med Formålet berømmelse I41qnYzxa sort jumpsuit blonder med Formålet berømmelse I41qnYzxa sort jumpsuit blonder med Formålet berømmelse I41qnYzxa
Yang hvid Top Sort Ying Colorblock nxYAqP7wY8