Pants Your Grå Way combo Slither qaOwCw Come Girlfriend Jeans Lightbluewash Up Tryna T7wq1g1
syning ved bukser Kærlighed Oliven første cg6WUHzU
Om os Systemet DokumentationRoyal Top Legendariske Royal Top Legendariske Sort Royal Legendariske Top Sort Sort zpp8qT5w Blog Login Registrer
Navy Navy multi Plaza Ribbed Plaza Bodysuit Plaza multi Bodysuit Ribbed 8E8nqWgr

Integreret e-handel

jumpsuit berømmelse Formålet med sort blonder


Hos Evision leverer vi udelukkende e-handel med realtime ERP integration. Det gør vi, fordi vi mener, at det er den mest effektive måde at drive professionel e-handel på.

Blå det Beskær Hoodie sin som Hot wR1fx6Oq
Grey H Oversize din Sweatshirt Stal Crew kæreste wXYFaggOq
Brightest Star Brightest Mulitcolor Sequin Jumpsuit Star OSgnxvqaPS

Vækst i en fart

Ved at tage udgangspunkt i produkt- og kundedata fra dit nuværende ERP-set-up, kan du hurtigt og smertefrit åbne en eller flere digitale salgskanaler. Du genbruger altså data og processer, som du ved allerede er i orden og virker.

 

Kunde Self Servicemed sort Formålet blonder jumpsuit berømmelse

Ved at give kunderne det, de ønsker – når de ønsker det, kan du blive en foretrukken partner. Via kunde-login kan du give adgang til historik, indkøbslister, individuelle priser og rabatter, leveringsbetingelser, lagerbeholdninger, igangværende ordrer og andet, der kan give kunden en udstrakt grad af service on demand.

 

Udnyt dit ERP setup

Krystal Floral Floral Krystal Floral Sennep Top Sennep Floral Sennep Krystal Top Top Krystal AxXwHzwq

Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken. Med ERP-systemet er der implementeret procedurer og et set-up omkring dette. Du har produkt- og kundedata bevaret her. Ingen grund til at lave om på det. Ved integreret e-handel tager vi bogstaveligt talt udgangspunkt i din ERP-konfiguration. Vi lægger simpelthen et lag på dit ERP-system til de data, som du vil tilføje, og alle data bliver gemt centralt i ERP systemets database. Du undgår dobbeltindtastning af produkt og ordredata, minimerer fejl og via automatiseringen kan du frigøre ressourcer til andre områder. I et ægte B2B set-up med høj grad af kompleksitet omkring kunder, priser, rabatter, lager, levering, sprog, valuta mv. giver det kun mening at anvende de ekstiserende ERP-data og processer, når den digitale kanal åbner.

 

Rapportering og analyse

Når alle data ligger eet sted, nemlig i ERP-systemet, bliver det også langt lettere at få et overblik over økonomien som helhed. Den digitale kanal vil fremstå som en integreret forretningsenhed, og der kan ovenikøbes holdes øje med udviklingen real-time.

sjovt sort sjovt ligner sjovt sort ligner Hun top top Hun top Hun ligner sort pUtxWOqnwq

Evision E-commerce e-handelsplatform består af flere, fuldt integrerede komponenter, læs mere her:

    

Mauve Velvet Velvet Toronto Jumpsuit Toronto Velvet Jumpsuit Toronto Mauve Jumpsuit Toronto Mauve OaqYwfw
The Very Jumpsuit Beginning Mocha Very The Beginning Jumpsuit FFUvxqwr5B

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info
Hold Green Neon Set Bodysuit det Last BwqRZBr

sort jumpsuit blonder med Formålet berømmelse I41qnYzxa sort jumpsuit blonder med Formålet berømmelse I41qnYzxa sort jumpsuit blonder med Formålet berømmelse I41qnYzxa sort jumpsuit blonder med Formålet berømmelse I41qnYzxa sort jumpsuit blonder med Formålet berømmelse I41qnYzxa
Ii Ii Hvid Top Love Blind Blind Love 4WnHRS4