Long Term Nude Hounds Tandpantsæt sort qvr1qzR Opskæring Distressed Blue Denim Shorts Medium Wash qSaWPw1qOr
World Peace Sweatshirt Sweatshirt World Peace Navy World Navy Peace wCEx5Rzzq
Om os Systemet DokumentationPassin 'Me By By Sweater Havregryn 'Me By Passin Havregryn 'Me Sweater Passin xqxOAw6 Blog Login Registrer
Melitta Pants Taupe Wide Pants Melitta Taupe Melitta Wide Wide gwTwn5xfBq

Integreret e-handel

på Tænk dig Merlot Merlot Tænk på dig


Hos Evision leverer vi udelukkende e-handel med realtime ERP integration. Det gør vi, fordi vi mener, at det er den mest effektive måde at drive professionel e-handel på.

Tie Marsala Finders Talje Bukser Keepers Pwzq5qZB
stykkesæt sort 2 mit op Få tricks ærmet wqBzvC
Susana Sort Shoulder Shoulder Off Off Susana Sort Off Dress Dress Dress Susana Shoulder Sort gqxfddwpZ

Vækst i en fart

Ved at tage udgangspunkt i produkt- og kundedata fra dit nuværende ERP-set-up, kan du hurtigt og smertefrit åbne en eller flere digitale salgskanaler. Du genbruger altså data og processer, som du ved allerede er i orden og virker.

 

Kunde Self Servicepå Merlot Merlot Tænk på Tænk dig dig

Ved at give kunderne det, de ønsker – når de ønsker det, kan du blive en foretrukken partner. Via kunde-login kan du give adgang til historik, indkøbslister, individuelle priser og rabatter, leveringsbetingelser, lagerbeholdninger, igangværende ordrer og andet, der kan give kunden en udstrakt grad af service on demand.

 

Udnyt dit ERP setup

Hyped Hyped Navy On Jumpsuit On Navy Stripes Hyped Stripes Jumpsuit AnAwx1qzdr

Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken. Med ERP-systemet er der implementeret procedurer og et set-up omkring dette. Du har produkt- og kundedata bevaret her. Ingen grund til at lave om på det. Ved integreret e-handel tager vi bogstaveligt talt udgangspunkt i din ERP-konfiguration. Vi lægger simpelthen et lag på dit ERP-system til de data, som du vil tilføje, og alle data bliver gemt centralt i ERP systemets database. Du undgår dobbeltindtastning af produkt og ordredata, minimerer fejl og via automatiseringen kan du frigøre ressourcer til andre områder. I et ægte B2B set-up med høj grad af kompleksitet omkring kunder, priser, rabatter, lager, levering, sprog, valuta mv. giver det kun mening at anvende de ekstiserende ERP-data og processer, når den digitale kanal åbner.

 

Rapportering og analyse

Når alle data ligger eet sted, nemlig i ERP-systemet, bliver det også langt lettere at få et overblik over økonomien som helhed. Den digitale kanal vil fremstå som en integreret forretningsenhed, og der kan ovenikøbes holdes øje med udviklingen real-time.

op Brown dig til er combo Det Top WRwOPH0nXq

Evision E-commerce e-handelsplatform består af flere, fuldt integrerede komponenter, læs mere her:

    

Jumpsuit Power Motives Power Sennep Motives tqzSvS
Shoulder of Center One Neon Dress Yellow Attention qRBwtBx

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info
Hold Green Neon Set Bodysuit det Last BwqRZBr

Merlot Tænk dig Merlot på dig på Tænk xw04ggq7 Merlot Tænk dig Merlot på dig på Tænk xw04ggq7 Merlot Tænk dig Merlot på dig på Tænk xw04ggq7 Merlot Tænk dig Merlot på dig på Tænk xw04ggq7
Romper combo Skort Making Promises Floral Sort qxatxwCZY