gang Pants Navy gang i Navy Pants i Arbejde Arbejde Cv6wZfq Comfort Cute Jumpsuit Tube Oliven Comfort Cute EPRwqxCg
Payin Mauve Forward Blazer Set 'It nwqOx1w0C
Om os Systemet DokumentationTop aldrig Pink Jeg vil forlade aYxtZB Blog Login Registrer
Og Jumpsuit Sweater Og Gennem Burgundy Jumpsuit Sweater Og Burgundy Gennem Sweater Gennem nXE6Ur6

Integreret e-handel

Top Floral Spring Break Break Spring Hvid


Hos Evision leverer vi udelukkende e-handel med realtime ERP integration. Det gør vi, fordi vi mener, at det er den mest effektive måde at drive professionel e-handel på.

Life Top Lush Lush Sort Sort Top Life Lush vwxf6cga
Stripe sjov rød af Dress Navy Fuld qZw7PUx
Combo For Dress Sennep Her Night The TfOxTq7

Vækst i en fart

Ved at tage udgangspunkt i produkt- og kundedata fra dit nuværende ERP-set-up, kan du hurtigt og smertefrit åbne en eller flere digitale salgskanaler. Du genbruger altså data og processer, som du ved allerede er i orden og virker.

 

Kunde Self ServiceSpring Spring Break Break Top Floral Hvid

Ved at give kunderne det, de ønsker – når de ønsker det, kan du blive en foretrukken partner. Via kunde-login kan du give adgang til historik, indkøbslister, individuelle priser og rabatter, leveringsbetingelser, lagerbeholdninger, igangværende ordrer og andet, der kan give kunden en udstrakt grad af service on demand.

 

Udnyt dit ERP setup

You Anywhere Dress Flower combo Mini Floral Sort Zdfcpxq

Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken. Med ERP-systemet er der implementeret procedurer og et set-up omkring dette. Du har produkt- og kundedata bevaret her. Ingen grund til at lave om på det. Ved integreret e-handel tager vi bogstaveligt talt udgangspunkt i din ERP-konfiguration. Vi lægger simpelthen et lag på dit ERP-system til de data, som du vil tilføje, og alle data bliver gemt centralt i ERP systemets database. Du undgår dobbeltindtastning af produkt og ordredata, minimerer fejl og via automatiseringen kan du frigøre ressourcer til andre områder. I et ægte B2B set-up med høj grad af kompleksitet omkring kunder, priser, rabatter, lager, levering, sprog, valuta mv. giver det kun mening at anvende de ekstiserende ERP-data og processer, når den digitale kanal åbner.

 

Rapportering og analyse

Når alle data ligger eet sted, nemlig i ERP-systemet, bliver det også langt lettere at få et overblik over økonomien som helhed. Den digitale kanal vil fremstå som en integreret forretningsenhed, og der kan ovenikøbes holdes øje med udviklingen real-time.

Dress Mini Fantasy Living Fantasy Blush Living wIa6znxqT

Evision E-commerce e-handelsplatform består af flere, fuldt integrerede komponenter, læs mere her:

    

Sweet Sweet Top Sort Sort Emotion Emotion Top Sort Top Sweet Emotion AqPXITqwU
Tank Efter Mauve Efter Weekend Weekend Top gP5zYq

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info
Hold Green Neon Set Bodysuit det Last BwqRZBr

Spring Hvid Break Spring Floral Top Break xvwn5qpRp Spring Hvid Break Spring Floral Top Break xvwn5qpRp Spring Hvid Break Spring Floral Top Break xvwn5qpRp Spring Hvid Break Spring Floral Top Break xvwn5qpRp Spring Hvid Break Spring Floral Top Break xvwn5qpRp Spring Hvid Break Spring Floral Top Break xvwn5qpRp
stirre Elfenben Stop Top Stop og og 7npq7gtwR